TOMATO NEWS: wekelijks teeltnieuws tomaat

Tomato News is een internationale nieuwsbrief, die wekelijks wordt geschreven door een team ervaren teeltadviseurs (Lycopersicon, Tom’ Aide en InnoGreen). Jaarlijks ontvangt u ruim 200 actuele, teeltips uit België, Nederland en Frankrijk, geschreven door ervaren teeltadviseurs. De nieuwsbrief is zeer geschikt voor ondernemers, teeltchefs en tuinbouw toeleveranciers.
                                                                                                

 

 

 

 

 

 

 

Lycopersicon Crop News: teeltnieuws uit België en Nederland

Voor de high tech tomatenteelt in de Benelux en N.Frankrijk wordt het nieuws verzorgd door Lycopersicon, een groep van 8 deskundige teeltadviseurs, waarvan 7 gespecialiseerd in de teelt van tomaten.

Tomaide Crop News: mediterraan teeltnieuws.

Het nieuws voor de mediterane tomatenteelt, zoals deze in Zuid-Frankrijk plaatsvindt wordt verzorgd door, een adviesbureau, gespecialiseerd in de tomatenteelt en gevestigd in Zuid-Frankrijk.

 Via Tomato News krijgt u wekelijks:

  • Het wekelijks verzorgen van teeltnieuws uit België, Nederland en Zuid-Frankrijk
  • Recente teeltbeoordeling.
  • Proactieve tips en waarschuwingen.
  • Informatie over nieuwe technieken en producten.
  • Nieuws over nieuwe toelatingen gewasbescherming.
  • Reisverslagen van teeltadviseurs

 De teeltinformatie is van hoge kwaliteit en actueel op basis van dagelijkse klantbezoeken op uiteenlopende bedrijven, waardoor veel praktische kennis wordt vergaard.

Tomato News is een uiterst rendabele investering. Bij slechts 1 bruikbare tip bruikbaar heeft u uw abonnement al terug. Vraag nu uw GRATIS PROEFABONNEMENT aan voor 3 weken.

Voor meer informatie kunt u persoonlijk contact opnemen met Gerrit Goedknegt, telefoon: 06-14992472.